Duurzame Sinterklaas cadeautips

Duurzame Sinterklaas cadeautips

Nog maar een paar nachtjes slapen voordat het weer Pakjesavond is! Hoewel Sinterklaas een echt kinderfeest is, mogen de volwassenen natuurlijk niet vergeten worden. Het is toch leuk om te weten dat jij ook lief bent geweest dit jaar Vier jij ook Sinterklaas? Vraag, of geef, eens een duurzaam cadeau! In de decembermaanden wordt er extra veel geconsumeerd, wat niet goed voor het milieu is. Ga daarom voor een duurzaam geproduceerd cadeau! Dat is beter voor de wereld en is net zo leuk om te geven of te krijgen!

Sustainable suprises bij NoWaste Design

Een duurzaam cadeau vinden kan een hele opgave zijn. In de reguliere winkelstraten vind je niet snel iets wat op een duurzame manier geproduceerd is. Online is er gelukkig meer te vinden! Bij de webshop No Waste Design kun je terecht voor leuke hebbedingen: woonaccessoires, tassen en planten. Alle producten van No Waste Design zijn duurzaam en fair. Hier kun je dus met een gerust hart Sinterklaas- en kerstcadeautjes uitzoeken! Wij hebben de leukste items van No Waste Design voor je geselecteerd. Zet die nog maar snel op je verlanglijstje!

1. Kaars in de vorm van een kerstboom €9,95
Wat ons betreft is Sinterklaas dé feestdag om leuke kerstdecoratie te vragen. De dag erop ‘mag’ je het namelijk toch direct in huis zetten! Wat dacht je van deze leuke kaars, in de vorm van een kerstboom? Je hebt ‘m in vier verschillende kleuren. De kaars wordt op een eerlijke manier gemaakt en is deels door de hand vervaardigd.

2. Groeilamp €17,95
Breng wat licht in de donkere dagen met deze groene gloeilamp! Echt licht geeft de groeilamp natuurlijk niet, maar is wel ontzettend leuk als pronkstuk. Er zit namelijk een mini terrarium in! Daarnaast is het terrarium makkelijk in onderhoud: zelfs iemand zonder groene vingers kan het in leven houden. Een plant is letterlijk een groen cadeau, maar de rest van het ontwerp is ook duurzaam. Zowel de lamp als het blokje hout zijn hergebruikt.

3. Gezellige kerstslinger €9,95
Ben jij niet zo van de tierelantijntjes tijdens de kerst? Dan is deze kerstslinger perfect voor jou! Deze moderne kerstslinger bestaat uit 10 verschillende zwarte kaarten met op iedere kaart een witte tekening of tekst.

4. Mooie clutch €15
Welke vrouw wordt nu niet blij van een tas? Deze mooie clutch laat je hart vol verwachting kloppen. Deze patchwork clutch is gemaakt van gerecycled leer en van gerecyclede netten. Je hebt ‘m in het zwart en in cognac bruin.

5. Gun jezelf een kerstpakket €25
Valt het kerstpakket van je werk ook altijd tegen? Gelukkig kun je jezelf ook een kerstpakket geven! Dit leuke pakket bestaat uit een kandelaar, een kaartenhouden met kerstkaart en twee houten huisjes in Scandinavische kerstsfeer. Het hout wat hierin verwerkt is heeft het FCS-keurmerk.

6. Bloempot €29,95
Maak je plant blij met deze mooie bloempot! De bloempot is handgeweven en is ook te gebruiken als tijdschriftenbak of opbergmand. Je hebt ‘m in verschillende kleuren, maar wij zijn verliefd op dit mintgroene exemplaar!

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *