Inspiratie: favo vegan en sustainable Instagrammers

Inspiratie: favo vegan en sustainable Instagrammers

Instagram: wie kent het niet?! Dit is hét platform om inspiratie op te doen, te zien wat je vrienden allemaal uitspoken en waar je je crush op kan stalken. Persoonlijk heb ik een haat-liefde verhouding met dit medium. Aan de ene kant vind ik het pure tijdverspilling, want in plaats van urenlang scrollen, kan ik ook eindelijk eens dat ene boek uitlezen (of weer een blog schrijven…). Aan de andere kant is mijn Instagram-account (@lindseygoodfor) een plek waarop ik mijn creativiteit kwijt kan en waar ik geïnspireerd raak door anderen. En over dat laatste wil ik het vandaag met jullie over hebben. Wie zijn mijn favoriete duurzame en vegan Instagrammers?

@Myslowworld

Alexandra van @myslowworld een ontzettend leuke chick, met een enorm toffe kledingsmaak. De Groningse is gek op tweedehands vondsten en vegan food. Op haar account vindt je vooral een hoop (duurzame) mode-inspiratie. Alexandra heeft ook een blog: myslowworld.com

@Fair_friday

Plots waren ze daar: Anne & Elrike, die met hun ontzettend mooie foto’s en geweldige kledingstijl laten zien dat duurzame mode óók fashionable kan zijn. Daarnaast zijn deze meiden in real life super lief. Anne & Elrike bloggen ook: fairfriday.nl

@Whensarasmiles

Waarschijnlijk ken je haar al, want Sara van @whensarasmiles is een grote. Een aantal jaar geleden begon Sara zich te verdiepen in duurzame mode en dat resulteerde in, naast een interessante website (whensarasmiles.nl), een tof Instagram-account vol met sustainable fashion inspiratie. Vrijwel elke outfit die Sara post vind ik geweldig – haar stijl is zó tof!

@Lindaswholesomelife

Linda van @lindaswholesomelife heeft een Insta feed om jaloers op te zijn. Droom weg bij haar prachtige foto’s van duurzame outfits, vegan food, beauty, reizen en de natuur. Extra leuk: Linda heeft alpaca’s als ‘huisdieren’. Ook schrijft ze over haar lifestyle op haar blog: lindaswholesamelife.nl

@Josiefromspace

Marie Josie is een influencer en YouTuber die dromige en minimalistische foto’s plaatst over onder andere vegan food, spiritualiteit en self love. Daarnaast is ze steeds meer into fair fashion, waardoor ik haar nóg leuker vind. Ze is super creatief, want naast haar mooie Insta-feed, creëert ze ook de mooiste schilderijen. Me likey!

Wie zijn jouw favoriete Instagrammers?

Volg:
Share

4 Reacties

 1. 17 januari 2019 / 08:28

  Jaaa! Ik volg ze ook allemaal, super toffe accounts 🙂

  • GoodFor
   17 januari 2019 / 08:35

   Wat leuk! Wie zijn jouw favo Instagrammers?

 2. Jill
  17 januari 2019 / 15:49

  Leuke accounts! Mijn favoriet is Naoki 🙂 En zelf Instagram ik onder de naam More Vegan than Vogue.

  • GoodFor
   18 januari 2019 / 07:54

   Naoki is ook heel leuk idd. Jouw insta feed mag er ook wezen (en die naam, echt geweldig!) Je hebt er een nieuwe volger bij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *