Groene Dingen #10

Groene Dingen #10

We hebben twee maanden even geen Groene Dingen gepost, maar deze maandelijkse rubriek is weer back! Zoals je gewend bent belichten we hier een aantal duurzame en groene initiatieven. De komende weken worden druk: er staat zoveel leuks op de planning! Lees je mee?

Duurzaam event ACT.

Heb je zin in een middagje muziek, speeches, theater, workshops, baanbrekende ideeën, en eerlijk eten en drinken? Ga dan zondag 30 september naar ACT., een nieuw duurzaam evenement van de ASN Bank – je weet wel, dé bank die zich inzet voor een betere wereld. Voor slechts €7,50 kun je van 13:00 tot 19:00 uur (gratis) eten, drinken en het inspirerende programma volgen. Wat dacht je van sprekers zoals Marieke Eyskoot, Lisa van Lisa Goes Vegan en Dennis Storm (die net een boek over minimalisme heeft geschreven)? En dit is nog maar een greep uit de line-up. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de winnaar van de publieksprijs van de ASN Bank Wereldprijs. Koop snel een kaartje voordat het uitverkocht is!

ACT.
Thuishaven, Amsterdam
Tickets

Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid – de tiende editie alweer! De organisator Urganda pakt deze jubileumeditie groots aan met bedrijven, scholen, gemeenten en particulieren. In de week rondom de Dag van de Duurzaamheid zetten diverse grote winkelketens en producenten duurzame producten in de etalage, onder het motto: Laat je duurzaam verrassen. Het doel hiervan is om te laten zien dat duurzame producten betaalbaar én overal te vinden zijn. Ook jij kunt op 10 oktober iets doen. Ga op de fiets naar werk, douche korter of eet eens veganistisch. Vorig jaar hebben we een artikel geschreven met nog meer duurzame tips, die je niet alleen op de Dag van de Duurzaamheid hoeft toe te passen! Wat Good For gaat doen is nog even een verrassing… Dat zie je op 10 oktober wel! 😉 

Dutch Sustainable Fashion Week

Jahaaaa, hier worden wij heel blij van! Van 5 tot en met 14 oktober vindt de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. Tijdens deze tien dagen worden er verschillende evenementen georganiseerd, die allemaal in het teken van sustainable fashion staan.  Ben je benieuwd wat er in jouw buurt georganiseerd wordt? Check de event kalender.

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van de betreffende initiatieven

 

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *