RECEPT: Vegan iced matcha latte

RECEPT: Vegan iced matcha latte

Tijdens deze zomerse temperaturen kun je wel wat verkoeling gebruiken. Thank god voor de koude variant van de matcha latte! Eenvoudig te maken en zo klaar, zodat je nog langer van dit mooie weer kunt genieten 😉

Recept
Voor een groot glas:

– een eetlepel matchapoeder (te koop bij de Chinese supermarkt/toko);
– 50 ml kokend water;
– 200 ml plantaardige melk naar keuze;
– 1 theelepel agavesiroop (of meer als je een zoetekauw bent);
– ijsklontjes.

What to do
Kook het water en vermeng het met het matchapoeder, totdat er geen klontjes meer zijn. Voeg de agavesiroop toe en schenk de plantaardige melk erbij. Roer goed door en zet even in de koelkast, zodat het mengsel kan afkoelen. Doe er vervolgens een aantal ijsklontjes bij, zodat het écht een verkoelend drankje wordt en je iced matcha is klaar. Enjoy!

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: