Denim trend

denim

We kunnen er niet meer omheen: denim is hot! Modebladen staan er vol mee en de een na de andere fashionblogger draagt wel iets van denim. Maar het is niet het denim van de afgelopen jaren. Vrouwelijke denim blouses met ruffles worden afgewisseld met trashed mom jeans, cut off flaire of een vintage jeans. Kortom: de basic skinny is dood. Dit is denim nieuwe stijl.

Natuurlijk kun je een leuke patchwork jeans kopen bij de Zara, maar verantwoord is dat niet. Aangezien ik van mening ben dat dit een longterm trend is (en niet van één seizoen), is het kopen van een mooi sustainable denim item een goede investering. Iets waar je waarschijnlijk jarenlang plezier van hebt! In dit artikel lees je waarom je beter voor duurzame jeans kunt gaan. Hierbij een overzicht van de meest awesome eco denims:

vintage_japanese

Customized vintage mom jeans – Mud Jeans

SADE_2010102547_MUSED_KOI_online_store_1

Patchwork boyfriend jeans – Kings Of Indigo

Naamloos

Ruffle dress – ARMEDANGELS

Denim-top_1024x1024

Denim top – POPUPSHOP via Charlie + Mary 

ERIC_2050300170_MUSED_KOI_online_store_1

Denim jacket – Kings of Indigo

Je kunt ervoor kiezen een nieuwe jeans te kopen, maar dat hoeft niet. In de kringloopwinkel of een vintage shop kun je ook de mooiste pareltjes vinden. En voor de DIY’ers onder ons: maak er zelf een! Romy heeft haar oude jeans een upgrade gegeven. Of wat dacht je van deze toffe Do It Yourself? Kortom: het mileeen trend hoeft niet ten koste van het milieu te gaan.

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *