Op je paasbest (maar nu echt)

bunny4

Oeh spannend, mijn allereerste post voor Good For…! Laat ik mijzelf allereerst even voortellen: Ik ben Lindsey, ik ben 25 jaar oud en ben heel toevallig de zus van Romy. In het verleden heb ik zelf ook geblogd voor o.a. itslizzy.wordpress.com, ish-jewels.com en nelson.nl. Na een korte blogpauze begon het schrijfvirus toch weer op te spelen. Waar ik voorheen over luchtige onderwerpen schreef, wil ik mij nu meer richten op artikelen met een betekenis. En waar kan dat nu beter dan op Good For…?! Niet dat ik nu heel zware kost ga schrijven hoor, wees maar niet bang. Ik wil duurzaamheid verpakken in een ‘luchtig’ jasje, zodat ook meiden die weinig met het onderwerp hebben/ van af weten, aangesproken worden.

Dus I proudly present you… mijn eerste post! Met de paasdagen voor de deur krijg ik zin in pasteltintjes zoals mintgroen, zachtroze en babyblauw. Pastelkleurtjes zijn helemaal on trend, dus ook na Pasen kun je de items gewoon nog dragen. Wel zo duurzaam, uiteraard 😉 En volgend jaar trek je het gewoon weer aan! Want waarom moet je voor iedere feestdag nieuwe kleding kopen? Zolang je het item met andere kledingstukken combineert, merkt niemand het dat je vorig jaar precies hetzelfde aan had. Dus pick your favorite en rock het de aankomende jaren!

img-set

Outfit details:
Witte top – People Tree
Loose fit trousers – People Tree
Backpack – Matt & Nat
Sneakers – Veja

Naamloos

Outfit details:
Wit T-shirt – Wunderwerk via Charlie + Mary
Roze singlet – Jan ’n June via Wolf & Storm
Mom jeans – Kings of Indigo via Zalando
Tas – Denise Roobol
Mules – Matt & Nat 

Vrolijk Pasen!

 

Omslag afbeelding van Matt & Nat

Volg:
Share

Plaats een reactie

  1. Imke
    16 april 2017 / 07:47

    Leuk geschreven, Linds!!
    Hopelijk heb je het schrijven weer te pakken.

  2. 16 april 2017 / 12:54

    Wat leuk! Ik las je post en toen kwam ik de top tegen uit de webshop. Wat een leuke collage ook. Dankjewel! En je hebt helemaal gelijk; waarom bij elke feestdag of feestelijke gelegenheid een nieuwe outfit scoren als je de items ook kunt doordragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *