Outfit: Summer vibes met MaeSue.com (+ kortingscode!)

Outfit: Summer vibes met MaeSue.com (+ kortingscode!)

Dat sustainable fashion hot is, is wel te merken: duurzame modemerken en webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Iets waar wij van Good For alleen maar blij van worden! We werden daarom ook héél enthousiast van MaeSue.com, een nieuwe fair fashion webshop met een unieke collectie aan ecologische en fair trade mode. Lees snel verder, want we hebben een kortingscode voor je!

MaeSue.com maakt duurzame mode toegankelijk

MaeSue is gelanceerd de Fashion Revolution Week. Eigenaresse Linda vertelt waarom ze een duurzame webshop is gestart: “Ik wil dat iedereen toegang krijgt tot eerlijke en duurzame kleding. Er bestaan nog zoveel vooroordelen over duurzame mode: ‘Het is voor hippies, het is onflatteus en het is te duur’. Gelukkig gelden deze vooroordelen al lang niet meer. Er zijn tegenwoordig genoeg kledingmerken die stijlvolle én betaalbare duurzame kleding maken. Met MaeSue wil ik deze duurzame kledingmerken onder de aandacht brengen.”

Jong & hippe collectie

Linda gaat verder: “Ik ben met MaeSue begonnen omdat ik zelf het aanbod aan duurzame kledingwinkels vond tegenvallen. Op veel van de bestaande webshops kom je dezelfde grote duurzame merken tegen en vaak is de stijl van de kleding klassiek. Een hoop van die webshops zijn gericht op een ouder publiek. Op MaeSue.com hebben we juist jonge en hippe kleding geselecteerd van grote én kleine duurzame kledingmerken.” En dat kunnen wij alleen maar beamen. MaeSue verkoopt kleding van verschillende Europese merken, zoals het Zweedse streat-wear merk Dedicated en het hippe Spaanse Thinking Mu, maar ook kleine labels als het Portugese Näz en het Spaanse Bloi. Sindskort verkoopt MaeSue ook ontzettend leuke T-shirts van het merk Ultra Tee. Wij mochten allebei een shirt uitzoeken. Romy ging voor het zachtroze flamingo shirt, Lindsey voor het retro shirtje met kersjes. Hier krijg je toch instant summer vibes van!

How to wear

Bij een duurzaam shirt hoort natuurlijke een duurzame outfit. Lindsey stylde het shirt met een zeven jaar oud rokje, zachtroze loafers die al meer dan 30x gedragen zijn en een zachtgeel tasje gemaakt van ons oude bankstel. Romy combineerde het shirtje met een volledige tweedehands outfit: zowel haar broek, schoenen en tas zijn secondhand!

Kortingscode

Ben jij ook zo enthousiast geworden van de collectie van MaeSue.com? Dan hebben wij goed nieuws voor je: ontvang nu met de code 10%@MaeSue tijdelijk 10% korting op de gehele collectie. De korting is geldig t/m 15 juli. Voor welk item ga jij?

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *