Over Good For

Welkom op Good For, your sustainable lifestyle guide! Good For is hét online magazine over duurzaam en bewust leven. Hier vind je alles over sustainable fashion, duurzame lifestyle, vegan food en clean beauty. Veel leesplezier!

Over Lindsey

Lindsey, gezicht achter Good For

 

Hi! Ik ben Lindsey (27), het gezicht achter Good For. In 2016 richtte mijn zusje Romy Good For op, nadat ze zich had verdiept in de wereld achter fast fashion. Zelf ben ik altijd al op een bepaalde manier bezig geweest met duurzaamheid. Als klein meisje werd ik zó boos op mensen die bijvoorbeeld onnodig de kraan aan lieten staan. Het spreekt dan ook van zich dat ik samen met Romy dit online magazine ging runnen. Inmiddels heeft Romy een enorm drukke baan, waardoor ze helaas geen tijd meer heeft om voor Good For te schrijven.

So, it’s only me now! Ondanks mijn drukke baan en leven, probeer ik toch met enige regelmaat wat te plaatsen op Good For. Met dit online magazine wil ik iedereen inspireren bewuster te gaan leven. We hebben tenslotte maar één aarde, dus moeten we daar ook goed voor zorgen. Wat ik zelf doe voor een groenere wereld? Ik eet vegetarisch/veganistisch, koop bijna alleen maar tweedehands of anders duurzaam geproduceerde kleding/spullen, ben zuinig met gas, water en elektriciteit, probeer zoveel mogelijk alles met de fiets of het openbaar vervoer te doen en ben zuinig met de dingen die ik heb. Met Good For hoop ik dat er steeds meer mensen stilstaan bij de manier waarop we leven. Eén iemand kan misschien geen verschil maken, maar met z’n allen wel!

Naast schrijven voor Good For werk ik minimaal vier dagen in de week als Coördinator Bedrijfsvoering bij Stichting Zwerfkatten. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee kattenkinderen Pidi en Loulou, die beiden uit het asiel komen #adoptdontshop. Misschien heb je het al door vanwege mijn medebewoners en baan, maar ik ben een heuse crazy cat lady (sorry not sorry). Ik hou van gezellige etentjes buiten de deur, fluitende vogels op de vroege ochtend, balletdansen en sporten, mode, interieur, de wereld ontdekken, koken en bakken, social media, netflixen, zingen en drankjes doen met vrienden. Geloof het of niet, maar ik besta voor 80% uit thee en 20% uit chocolade.

Ik hoop dat de artikelen op Good For  je genoeg informeren over een dier-, mens- en milieuvriendelijke levensstijl. Heb je nog tips of een ideeën, laat het me weten!

Instagram  Volg mij op Instagram

Samenwerken?

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met bedrijven, merken en andere initiatieven gericht op duurzaamheid. Ook kan ik je helpen bij het schrijven van pakkende teksten en het maken van online content. Neem hier contact met mij op voor meer informatie!