5 Keer de Leukste Fair Fashion Bloggers om te Volgen

mikayla-mallek-219946

Ik vind het heerlijk om lekker door Instagram te scrollen en geïnspireerd te raken door alle outfits die voorbij komen. En ik word nog blijer wanneer blijkt dat de outfit duurzaam is! Daarom heb ik hier mijn favoriete duurzame modebloggers op een rijtje gezet, zodat jij elke dag weer nieuwe dosis fair fashion inspiratie in je feed krijgt.

DariaDaria

maximiliansalzer_dariadaria_1197.jpg

De online influencer DariaDaria uit Wenen schrijft niet alleen over duurzame mode, vegan eten en een bewuste lifestyle, maar ook over alles wat komt kijken bij het leven: van onzekerheden tot alleen reizen. Helaas wel allemaal in het Duits geschreven, maar heel soms komt er ook iets voorbij in het Engels! Volg haar ook op Instagram, want ik ken niemand die zo eerlijk haar leven (de leuke en minder leuke dingen) deelt op social media als zij.

Instagram: @dariadaria_com

Let’s Talk Slow

Letstalkslow.png

Let’s Talk Slow heeft helaas nog geen uitgebreide blog, maar Stephanie rockt elke duurzame outfit die ze aantrekt. Merken die je terug ziet komen in haar outfits zijn Reformation, Veja en MUD Jeans. Zeker het volgen waard!

Instagram: @letstalkslow

When Sara Smiles

Fair_outfit_66_header

Sara van When Sara Smiles schrijft over duurzame en eerlijke mode, geeft outfit-inspiratie en brengt vaak issues en duurzame modemerken onder de aandacht. I love her style. Geen geitenwollensokkengedoe, want Sara ziet er altijd super trendy uit!

Instagram: @whensarasmiles

 

Alias Louise

Processed with VSCO with hb1 preset

Dreamy, vintage en duurzaam: zo omschrijf ik de stijl van Louise van de blog Alias Louise. Zet je Google Translate maar vast klaar, want deze blog is in het Frans. En hoewel ik het een prachtige taal vindt, snap ik er geen bal van. Gelukkig hoeven we bij de foto’s van Louise’s duurzame outfits alleen maar weg te dromen (en niet te lezen dus).

Instagram: @aliaslouiseblog

Maridalor

undefined

De modieuze blogger Mari schrijft op haar website Mari Dalor over slow fashionvegan eten en interieur, allemaal met een duurzaam tintje. Helaas is hoor blog in het Duits (tenzij je Duits spreekt/leest is dit vooral dus plaatjes kijken), maar haar creatieve fair outfits maakt het volgen van haar op Instagram zeker de moeite waard!

Instagram: @maridalor

Weet jij nog leuke, modieuze of inspirerende duurzame modebloggers, of ben jij er zelf eentje? Laat een comment achter!

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *