Annie, hou jij me vegan tassie effe vast?

1933670_916615505091026_1171200679883707046_o-1024x691-1024x691

Ik hou ontzettend veel van tassen (wie niet?!) en kon er een aantal jaar geleden geen genoeg van krijgen. Minimaal elke maand kwam er een nieuwe tas bij. Van de Primark natuurlijk, want zo rijk was (en ben) ik niet. Toen besefte ik me echter niet, wat voor milieubelasting zo’n tas heeft en welke onderbetaalde overwerkte vrouw in Bangladesh hem in elkaar heeft gezet. Nee, ik wilde gewoon een nieuwe tas.

Gelukkig zag ik zo’n twee jaar geleden het tassen-licht. Ik besloot al mijn Primark tassen weg te doen en een mooie en tijdloze tas te kopen. Vol goede moed ging ik de stad in en kwam ik thuis met een lichtbruine leren tas van meneer Kors. En 250 euro minder op mijn spaarrekening…

Anyway, uiteindelijk miste ik een zwarte tas in mijn leven. Ik ging opnieuw de stad in en kwam weer thuis met een designer tas. Deze keer zwart en 30 euries goedkoper. Ik was compleet.

Toch niet! Want deze tassen waren te groot om mee te nemen tijdens een verjaardag, etentje of stappen. Daarom besloot ik toch nog een tas te kopen, maar aangezien ik in de bewuste periode van me leven was beland, moest deze wel diervriendelijk zijn. En dit idee vond ik terug in de tassen van Denise Roobol.

Denise Roobol ontwerpt vegan tassen, gemaakt van imitatieleer, wat niet van echt te onderscheiden is. Ze maakt hierbij gebruik van high-tech vegan materialen uit de omgeving van Hong Kong. De ontwerpen zijn tijdloos, minimalistisch en functioneel. Zelf vind ik dat de tassen er onderscheidend uit zien en de gebruikte kleuren classy maar toch fashionable ogen. Ander pluspunt, Denise komt uit Roffa (je mag het ook Rotterdam noemen). Enfin, ik besloot een lichtbruine schoudertas te kopen: de Cruise Bag.

dsc-1857_2014_08_11_084411
De Cruise Bag in het bruin.

Toen de pakjesbezorger voor de deur stond en ik gillend het pakje aannam alsof ik in een Zalando reclame zat, was ik zeer tevreden. En dat ben ik nog steeds. Ik vind het een hele mooie en fijne tas, van een fijn merk. Verder vind ik het leuk dat niet iedereen zo’n tas heeft en dus geen dertien in een dozijn is. Ik gebruik hem bijna elke keer als ik uiteten ga, ga winkelen of een feestje heb. Ik vind hem zelfs zo leuk, dat ik erover nadenk om er nog eentje te halen!

img_20161120_153109
Cruisen met mijn Cruise Bag in Brugge.

Wil je ook zo’n mooie tas? Ga dan snel naar de site van Denise Roobol en koop er eentje. Het is je geld meer dan waard.

Volg:
Share

Plaats een reactie

 1. 23 november 2016 / 06:51

  Wow, wat een prachtige tassen! Bedankt voor de tip.. Hoe is ie van kwaliteit? 🙂 X

  • rooompie
   Auteur
   23 november 2016 / 09:17

   De tas is heel goed afgewerkt! Ik heb hem sinds augustus en hij is al mee op vakantie geweest, uit geweest, noem het maar op en hij ziet er nog steeds uit als nieuw. Ik ben heel blij ermee! 🙂

   • 23 november 2016 / 09:20

    Dus hij is zijn geld wel waard! Bedankt voor je reactie 🙂

 2. Pingback: Take it Slow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *