Take it Slow

nDSC01823

Ik koop mijn kleding voornamelijk bij grotere duurzame en eerlijke merken, omdat dit vaak makkelijker is, maar het is natuurlijk veel leuker om bij kleinere bedrijfjes je kleding te shoppen. Zo kocht ik ongeveer een jaar geleden een tas van Denise Roobol en een broek van Aesthetic Stories. Maar ik vind het helemaal leuk wanneer deze shops in Nederland hun producten maken. En dit is nou precies het geval bij Lemonade Amsterdam.

Lemonade is een slow fashion merk, dat kleding maakt en verkoopt voor vrouwen en voor meisjes. De kleding wordt handgemaakt in Nederland en is gemaakt van organisch katoen. That’s how I like it. De oplage is beperkt, omdat er per order een kledingstuk wordt gemaakt. Zo blijf je dus niet onnodig zitten met kleding! Hieronder zie je mijn fav kledingstukken van de webshop.

Slow Tee

Ik kreeg het SLOW shirt thuisgestuurd. Dit shirtje van super zacht organisch katoen is zwart met ruffle sleeves. Het woord slow is erop genaaid met andere stof. Dit geeft een leuk effect en maakt het shirtje bijzonder. Overall, ben ik heel tevreden over de kwaliteit en de look van het SLOW shirt. Ik combineer het shirt hieronder met een spijkerbroek van MUD Jeans, zwarte schoudertas van Matt & Nat en roze vegan platform sandalen van Melissa Shoes.

nDSC01829nDSC01839nDSC01844

Remember to take it slow!

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *