Autumn Wishlist Lindsey

Autumn Wishlist Lindsey

Nu we de zomer en onze zomergarderobe officieel vaarwel hebben moeten zeggen, is het weer tijd voor herfstige cosy outfits. Haal die warme trui en winterjas maar uit de kast! Inmiddels staan bij de duurzame modemerken de A/W collecties online. Hoewel we beiden vinden dat je beter voor tweedehands kan gaan, dromen we weg bij al die mooie nieuwe collecties… Dus hierbij presenteren we: de Autumn wishlist van Lindsey!

Kijken, kijken, waarschijnlijk niet kopen…

…maar dat mag de pret niet drukken. Tegenwoordig koop ik ‘nieuwe’ kleding via United Wardrobe of The Next Closet. Heel zelden koop ik wat nieuws. Toch check ik met enige regelmatig de nieuwste collecties van fair fashion merken. De items die ik écht heel tof vind, zet ik op mijn wishlist. Gelukkig vind ik iets niet snel écht heel leuk. Mijn lijstje is dus niet heel lang 😉 Here we go:

Broek, blazer, T-shirt – Elise Chalmin

Hallo, deze volledige outfit si vous plaît! Die broek, het bijpassende jasje, het T-shirt… Echt om te kwijlen zo mooi. Helaas is het prijskaartje er ook naar, maar dromen mag altijd toch?

Zwarte enkellaarsjes – E8 by Miista via Zalando

Ik heb het nog een jaartje kunnen uitstellen, maar ik heb toch écht een paar nieuwe zwarte laarsjes nodig. Mijn oude zijn na vier jaar dag-in-dag dragen versleten. Dit paar wilde ik vorig jaar al kopen, maar had geen zin in de rompslomp die met het bestellen mee zou komen. De laarsjes waren namelijk alleen via de webshop van Miista te verkrijgen. Thank god heeft Zalando ze ook in de collectie! Dus dat wordt binnenkort mijn portemonnee trekken…

Suède veterlaarsjes – Vagabond

Nope, ik heb ze niet nodig (helemaal niet als ik die andere laarsjes ga kopen), maar man-o-man, wat vind ik ze leuk. Ik zie al helemaal voor me hoe ik ze ga stylen en hoe gelukkig ik zal zijn met deze ethically made exemplaren aan mijn voeten. Ja, ik wil ze. Nee, dit is helemaal niet minimalistisch of duurzaam. Ik ga hier nog wel een nacht of wat over slapen.

Zilveren oorbellen van 10 mm – Neinties

 

Al een tijdje ben ik op zoek naar kleine ringetjes, die ik naast mijn zilveren creolen met edelsteentjes eraan kan dragen. Op dit moment heb ik een paar goedkope ringetjes van HEMA, waar mijn oorbelgaatjes zwart van uitslaan. Tijd voor een paar mooie zilveren ringetjes! Extra mooi: deze oorbellen zijn fair geproduceerd.

Flare sleeve top – Friday’s Project via Wolf & Stom

Dit shirt heb ik ook helemaal niet nodig en is ook zeker niet winterproof, maar ik vind ‘m leuk. ’s Zomers kan-ie op m’n tweedehands rood-met-witte-stippen rok, voor een Spaanse look. ’s Winters is-ie perfect voor Kerst of voor een avondje uit. Voor de prijs hoef ik het niet te laten, want hij is slechts €38,-. Maar ook hierbij geldt: eerst veel nachten erover slapen. Vind ik ‘m nog steeds heel leuk? Dan is het topje het kopen waard.

 

Dit was mijn wensenlijstje wat betreft sustainable fashion. Op mijn wishlists van The Next Closet en United Wardrobe staan véél meer kledingstukken. Of ik die ook allemaal ga kopen? Nope. In mijn kledingkast hangt genoeg. Ik ben erg zuinig op mijn kleding, waardoor ik vaak jaren met een kledingstuk doe. Per seizoen koop ik misschien maximaal vijf nieuwe items, die mijn garderobe aanvullen óf een oud kledingstuk vervangen. Van de impulsaankopen ben ik al heel lang niet meer. Mijn credo is dan ook: Think before you buy!

Wat staat er bij jou op je wishlist?

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van de betreffende webshops

 

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *