Fashion Queen

DSC_0067banner

Aanstaande donderdag is het weer zo ver: dan is het Koningsdag! Tijd om vlaggetjes op je wangen te schilderen, oranje tompoucen te eten en om vrijmarkten te bezoeken. Of je gaat naar een festival, zoals ik (Lindsey). Wat je die dag ook gaat doen: doe het in stijl. Dat kan nog moeilijk worden, aangezien de kleuren van het Koningshuis (oranje) of de Nederlandse vlag (rood-wit-blauw) niet echt fashionable  te noemen zijn… Gelukkig hebben we voor jou twee outfits samengesteld, zodat je in stijl Koningsdag kan vieren. Twee enigszins basic outfits, zonder al te veel poespas. Perfect voor Koningsdag dus.

Dit blog zal dit blog niet zijn als de outfit ook nog eens (deels) uit fair fashion items bestaat. Deels ja, want ik koop pas sinds een klein half jaartje fair fashion. Niet dat ik deelnam aan het hele fast fashion-gebeuren. Het merendeel van mijn kledingkast is minimaal 2 jaar oud. Een hoop kledingstukken draag ik dus al jaren, wat in mijn ogen ook enigszins duurzaam is., toch? Correct me if I’m wrong. Inmiddels koop ik geen slecht geproduceerde kledingstukken meer en wat ik koop moet ook een aantal jaar meegaan. Oké, genoeg over mezelf gepraat; tijd voor wat fashion inspiratie!

Voor deze twee outfits heb ik één jeans uitgekozen. Een jeans is lekker makkelijk; perfect voor een dag als Koningsdag. Deze jeans is van Mud Jeans. Mud Jeans is een Nederlands merk en maakt de jeans van biologische en gerecyclede materialen. Als je eenmaal een goede jeans hebt, kun je er alle kanten mee op.

De eerste outfit is in het kleurschema van de Nederlandse vlag, maar dan op een subtiele manier. Een witte top van People Tree met nét even wat extra’s, een basic jeans en knalrode All Stars; what’s not to like?! 

Is oranje voor Koningsdag meer jouw ding? Ook voor jou heb ik een outfit samengesteld. Wat dacht je van een oranje 70’s-inspired top, dezelfde jeans, maar dan met omgeslagen pijpen en witte schoenen? Ook hier geldt: helemaal in het thema van Koningsdag, maar dan op een subtiele manier.

Zo kun je wel op Koningsdag verschijnen! En is Koningsdag voorbij? Trek de outfits gewoon weer aan, want deze combinaties kunnen altijd. Weet jij al wat je gaat aantrekken met Koningsdag?

 

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *