To do dit weekend: PAUSE Pop-Up Store

To do dit weekend: PAUSE  Pop-Up Store

Op zondag naar de kerk gaan saai? Niet als je naar ART BIBLE, a fashion experience van PAUSE gaat! De vierde editie van het internationale slow fashion & art event vindt vanaf 20 oktober plaats in de Posthoornkerk in Amsterdam. PAUSE Pop-Up is een driedaagse pop-up store waar duurzame mode, kunst, live performance en en muziek elkaar ontmoeten. Het event werd donderdagavond geopend door Marieke Eyskoot, bekend van ‘Dit is een Goede Gids’.

Marieke Eyskoot opende officieel de vierde editie van PAUSE Pop-Up.

De Argetijnse oprichters Romina Pirani en Leticia Bordoni streven naar transparantie in de mode-industrie door samenwerkingen aan te gaan met duurzame merken, ontwerpers en artiesten die alternatieven bieden voor snelle lifestyle en fast fashion. PAUSE geeft je de ruimte om je keuzes te overdenken en om anderen te inspireren om te connecten met hun zelfbewustzijn. Dit vertaalt zich in een kunstzinnige pop-up store in een sacrale omgeving. Je vindt er 200 duurzame ensembles afkomstig van 40 lokale en internationale modeontwerpers. Denk aan prachtige lingerie van AnekdotParis chic wollen truitjes van Neyo, vrolijk geprinte items van Best Behavior en mooie DIY sieraden van Noosa. Wij zijn verliefd geworden op het Roemeense merk Gnana Studio van ontwerper Floriana Sandu. Zij ontwerpt duurzame, fairtrade en ecologische one of a kind en fashionable kledingstukken. ART BIBLE is een must-go voor fashion- en kunstliefhebbers!

Oprichters Romina Pirani en Leticia Bordoni
We zijn verliefd geworden op het duurzame, fairtrade en ecologische Gnana Studio. Romy droomt van het groene jasje, Lindsey van de trui die zij aanheeft.

Kwijlen bij de prachtige lingerie van Anekdot

Dus heb jij zin om dit weekend een moment voor jezelf te nemen en nieuwe duurzame merken te ontdekken? Ga dan naar de PAUSE Pop-Up store in de Posthoornkerk in Amsterdam. ART BIBLE is tot en met zondag 22 oktober geopend.

 

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *