De leukste duurzame sloffen voor de winter

De leukste duurzame sloffen voor de winter
Oké, a little late to the party, want de winter is alweer bijna op z’n retour. Maaaar…. Dat zegt niet dat het de komende maanden nog flink koud kan worden! Een goed paar warme pantoffels komen dan zeker van pas. Zijn die van jou aan vervanging toe? De meest duurzame optie is tweedehands pantoffels kopen. Ik (Lindsey) heb dat ook gedaan en nee, dat was niet vies! Aangezien ik sloffen zonder harde zool had besteld, kon ik ze zó in de wasmachine gooien. Heb je toch liever een nieuw paar aan je voeten, die er ook nog eens leuk uit zien? Ik heb de mooiste duurzame sloffen voor je uitgezocht!

Duurzame sloffen

Celtic & Co

Op zoek naar een paar warme pareltjes? Look no further, want Celtic & Co heeft alleen maar mooie pantoffels! Het Britse merk is duurzaam en de producten worden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. 

Mocassins van leer en schaapswol, €82,-

Gebreide pantoffels met lams- en schaapswol, €67,-

Toms

Toms ken je natuurlijk van de klassieke espradilles, maar wist je dat ze ook pantoffels verkopen? Gebaseerd op hun classic instapschoen, onder eerlijke omstandigheden gemaakt én vegan!

Burgundy rode instappers met imitatielammy, €55,- 

Sloffen met lama-print, €38,50

Esgii

De pantoffels van Esgii beloven heel warme voeten – en dat jarenlang! De sloffen worden geproduceerd met oog voor mens, dier en milieu. 

 

Beige sloffen met leren zool, €87,95

Vilten hoge pantoffellaarsjes, €59,95

 

Ken jij nog merken die duurzame pantoffels produceren? Laat het ons weten in de comments!

Zaten jouw faves er niet bij? Lees dan: 6 keer duurzame pantoffels

 

Alle afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van de betreffende merken. Header afbeelding is afkomstig van Celtic & Co. 

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *