Kwijl mee: de nieuwe collectie van ARMEDANGELS

Kwijl mee: de nieuwe collectie van ARMEDANGELS

Fair en sustainable modemerk ARMEDANGELS heeft als één van de eerste duurzame merken een nieuwe collectie gedropt – en wat voor één! De new arrivals van ARMEDANGELS zijn perfect voor het moment tussen de gure winter en het ontluikende voorjaar in.

ARMEDANGELS: duurzaam en fashionable

Het in 2008 opgerichte ARMEDANGELS is misschien wel één van de grootste sustainable fashion brands van Europa. Waar ze zich voorheen voornamelijk op tijdloze items richtten, vaart het merk sinds vorig jaar een andere koers. Een koers waar wij alleen maar enthousiast van worden! Duurzame mode is (in onze ogen) niet altijd even trendy – of überhaupt onze stijl. We zijn daarom blij dat ARMEDANGELS nu een collectie heeft gelanceerd met meer modieuze stukken, die je alsnog heel tijdloos kunt stylen. WGood For heeft haar favo items voor je geselecteerd. Kwijl je mee?

Trend: Subtle sporty

Nope, we zijn nog lang niet uitgekeken op die sportinvloeden in het straatbeeld! Ook dit jaar mag je weer lekker sportief voor de dag komen. ARMEDANGELS heeft deze trend goed begrepen: we zien ziplined turtle necks, polo kraagjes en sportieve strepen. Uitgevoerd in basic kleuren zoals zwart, wit en rood, waardoor je deze items nog jáááren kunt dragen.

Trend: Just like a lady

De ultieme tegenhanger van de sporty trend: new feminine. Denk aan vrouwelijke kledingstukken zoals zwierige jurken, ruffled blouses en lady like pasvormen. Bij ARMEDANGELS vind je gebloemde tijdloze klassiekers, pied de poule prints en kledingstukken die lijken op items van het überhippe Reformation en SISTERHOOD. We like.

Trend: Pastel perfect

Pastelkleuren zijn onlosmakelijk verbonden met het voorjaar en dat heeft ARMEDANGELS goed begrepen! Dit resulteert in flink wat items in zoete pasteltintjes, zoals roze, groen en lila. Ook al is het nog maar februari, met deze kledingstukken doen we gewoon alsof het al lente is!

Striped top and skirt
Gestreepte top met bijpassende rok, €49,90 en €89,90

Al deze afbeeldingen zijn eigendom van ARMEDANGELS. Dit artikel is niet in samenwerking geschreven. 

Lees ook: 8 kersttruien die je ook na de feestdagen kunt dragen

Volg:
Share

2 Reacties

 1. 1 februari 2019 / 10:43

  Leuk om op een rij te zien! Dit zijn allemaal niet echt mijn kleuren – fraai, maar ze staan me niet – maar er zit vast voor meer types weer veel prachtigs bij.

  • GoodFor
   1 februari 2019 / 11:33

   Jammer dat die kleuren je niet staan! Maar ik weet zeker dat er ook iets voor jou in de nieuwe collectie zit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *