Greenstory: Een duurzaam notitieboek

DSC_0547

Ben jij ook zo iemand die allerlei half volgeschreven notitieboekjes in huis heeft? Die er vervolgens niets meer mee doet, omdat je het boekje al voor de helft gebruikt hebt? Zo zonde, maar zo herkenbaar! Gelukkig behoort dit nu tot verleden tijd, dankzij de duurzame notitieboekjes van Greenstory.

Greenstory maakt notitieboekjes op uitwisbaar ‘whiteboard’ papier. Dit is papier met een geplastificeerd laagje. Ik ben geen fan van het plastic papier, maar het maakt het wel mogelijk om keer op keer dezelfde pagina te gebruiken. Je kunt namelijk de tekst eenvoudig met een nat doekje of speciaal gummetje wegvegen! Let er wel op dat je de tekst niet te lang laat staan, want dan wordt het lastiger om de tekst weg te vegen.

Bij het boekje zit een pen, navulbare inkt en een soort pepermuntje. Dat pepermuntje blijkt een doekje te zijn! Giet er water over en het verandert binnen no-time in een doekje, waar je eenvoudig je geschreven tekst mee kunt verwijderen.

Webp.net-gifmaker (1)

Je kunt voor gelinieerde of blanco pagina’s gaan. Daarbij zijn er nog losse bladen te koop, zoals een to-do list en een weekplanner. Op die manier kun je het whiteboard notitieboek naar eigen gebruik vullen! De pagina’s zitten los in het boekje, zodat je ze bijvoorbeeld eenvoudig kunt inscannen. Let er trouwens tijdens het schrijven wel op dat je niet te hard op het papier drukt, anders blijf de afdruk in het papier staan.

Webp.net-gifmaker (2)

De Greenstory notitieboeken zijn er in de formaten A4, A5 en een pocket formaat. Je hebt er al een vanaf €9,50. Vanaf nu kun je zonder schuldgevoel je notitieboek voor de helft vol kladden! 😉

Volg:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *